sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

295. #ablecs15: Blooming

Ronja: Katarooma ilmoitti blogissaan mattavillityksen iskeneen häneen, joten mä voisin ilmoittaa pilkkutikkuvillityksen iskeneen muhun! En vaan voinut koristella kynsiä millään muulla tavalla kuin pilkuttamalla samanlaiset kuviot kuin viime lakkauksessakin. Toisaalta en edes keksinyt mikä muu voisi sopia uusille water decaleille pohjaksi kuin oranssi tai vaaleanpunainen ja valkoiset pallerot.


Lakkauksen pohjana on kaksi kerrosta aina yhtä hyvin käyttäytyvää Opin Where Did Suzi's Man-Go? cremeä, joka on melko kirkas, muttei kuitenkaan liian neon oranssi. Päälle pilkutin Ginan Whitellä ja keskisormiin sekä nimettömiin lisäsin Born Pretty Storelta saatuja kukkadecaleja. Linkki vie sivulle, jossa on muitakin decaleja, mutta näiden tunnus on XF1179. Psst, kyseiset water decalit näyttivät olevan nyt alennuksessa ;) Kokonaisuudessaan kynsistä tuli ihan nätit, mutta silti edellinen pinkki versio taitaa viedä voiton tässä kisassa, ehkä myös sen takia että se oli alkuperäinen idea ja toteutus joka onnistui hyvin, joten niistä kynsistä jäänyt fiiliskin oli parempi. Näihin kynsiin onnistuin lakkaamaan karvoja päällyslakan alle ja keskisormen sain rytättyä vähän, joten sekin saattoi olla osasyynä vähän vähempään suosioon.


Kumpi näyttää paremmalta, alkuperäinen vai uusintaotos? 


Käytetyt:
- Opi Where Did Suzi's Man-Go?
- Gina Tricot White
- dotting tool
- kukkadecalit


Tässä vielä kuva koko Pretty Storelta saadusta paketista, johon kuului dotting tool -setti, leimauslaatta ja water decaleja. Alimmaisena näkyy vähän laatan pahvikoteloa, jossa on ihana tribaali kuviointi! Miten teillä muuten toimii tuo BP-L 003 laatta? Siitä olen lukenut aika ristiriitaista tekstiä, osalla tuntuu toimivan hyvin ja osalla ei ollenkaan.


Tutulla koodilla PVL91 saat 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista nail art -tuotteista!

12 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: