lauantai 8. helmikuuta 2014

140. Peel Off Base -testailua

R: uskoisin, että suurin osa lukijoista on kuullut aluslakasta nimeltä Peel off base. Jos joku ei vielä ole kuullut siitä (jota on vaikea uskoa kaiken sen hehkutuksen jälkeen mitä tämä lakka on saanut), niin kyseessä on erityisesti glitterien poistoa helpottamaan valmistettu aluslakka. Ideahan on yksinkertainen: lakkaa Peel offia, päälle glitterlakkaa ja kun kyllästyt voit repiä kaiken pois :) Mä päätin testata sitä ihan kunnolla ja valitsin mahdollisimman vaikeat lakat poistaa.


 Lakka näytti maidonvalkealta pullossa ja pari minuuttia kynnellä..
 ..ja läpinäkyväksi se muuttui kuivuttuaan.


 Lakat:

- Opi Princesses Rules!
- Opi I Snow You Love Me
- Opi Make Him Mine
- Opi Silent Stars Go By
- Nails Rosie Rose
- China Glaze Candie
-  IsaDora Rocky Ruby
 Pari päivää maltoin olla repimättä, mutta sitten tuli pakottava tarve saada repiä lakat. Se oli niin ihana tunne kun sai repiä kokonaisia lakkaliuskoja ihan luvan kanssa! :D Tosi rentouttava ja nopea lakkausten poisto, kerrankin.. Moni on valitellut, että lakat ei ole pysynyt kuin suunnilleen tasan 24h, mutta itsellä ne oli moitteettomat kolmantena päivänäkin. En tiedä, että johtuiko sitten mun yleellisestä glittermäärästä.



Onko kenellekkään muulle käynyt niinkuin mulle yllä olevassa kuvassa? Lakkasin Peel offin, menin luistelemaan ja heti sisälle tulon jälkeen pesin kädet, jonka jälkeen lakka meni ihan kippuralle. Vähän koitin sitä tasoitella ja kuivuttuaan uudelleen se asettui nätisti takaisin sen näköseksi mitä se oli aikasemminkin. Siihen päälle lakkasin ihan normaalisti ja se pysyi ihan samanlailla kun muutkin kynnet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: